Γούλας Δομικά Υλικά

0.0
  1. Αρχική
  2. »
  3. Γούλας Δομικά Υλικά
Περιγραφή:

Η εταιρεία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 1978 από τον Γούλα Βασίλειο και σε ένα μικρό χώρο 1000 τετρ.μέτρων.

Με την βοήθεια των υιών εξελίχθηκε στην σημερινή της μορφή και σε εγκαταστάσεις των 7.500 τετρ.μέτρων με μεγάλη γκάμα δομικών υλικών.

Ανανεώνουμε κάθε χρόνο την ποικιλία μας, προσθέτοντας νέα υλικά ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών μας.

Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας όταν ξεκίνησε ήταν η ανέγερση οικοδομών αλλά με την πάροδο των χρόνων οι απαιτήσεις αυξάνονται με αποτέλεσμα να έχει εισχωρήσει δυναμικά σε έναν πιο ολοκληρωμένο τομέα δόμησης.

Πλέον διαθέτουμε υλικά για την ανέγερση της οικοδομής, την ανακατασκευή, την διακόσμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας που είναι το πιο σημαντικό στην εποχή μας.

Διαθέτουμε την αποκλειστική διάθεση στον νομό Ξάνθης του συστήματος Kelyfos, του πιο ολοκληρωμένου συστήματος θέρμανσης και ψύξης με ποσοστό 58% εξοικονόμησης ενέργειας.

Αναλαμβάνουμε έργα με προγράμματα όπως το εξοικονομώ κατ οίκον, όπως και την κατασκευή θερμομόνωσης με δικό μας συνεργαζόμενο συνεργείο τοποθέτησης με εγγύηση για την ποιότητα των υλικών αλλά και εγγύηση της τοποθέτησης αυτών.

Τα υλικά μας μεταφέρονται με δικά μας γερανοφόρα οχήματα στον χώρο της οικοδομής σας με δυνατότητα ανύψωσης αυτών στα 30 μέτρα ύψος (μέχρι 8ο όροφο).

Πωλήσεις χονδρικής-λιανικής σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με courier και μεταφορικές εταιρείες.

Για να οικοδομήσετε το σπίτι των ονείρων σας, σας παρέχουμε τα καλύτερα υλικά στις καλύτερες τιμές.

Με την πολυετή πείρα μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε, αλλά και να σας καθοδηγήσουμε στις σωστές επιλογές που απαιτούνται για μία σύγχρονη και

στιβαρή κατασκευή και ότι άλλο χρειαστείτε για να οικοδομήσετε, διακοσμήσετε την κατοικία των ονείρων σας!

Σταθ. Τηλέφωνο: 2541070060
Fax: 2541063455
Διεύθυνση ιστοσελίδας:
Διεύθυνση:
2o χλμ Ξάνθης - Πετεινού, Πετεινός Ξάνθης, Ξάνθη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 67100

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>

Στείλτε μήνυμα στον ιδιοκτήτη της καταχώρησης

Send message to moderator

Leave a comment

more
Allowed HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <blockquote> <code> <em> <strong>